Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowa, smaczna, chrupiąca surówka z selera naciowego, idealnie nadająca się do wielu dań.
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 1568
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 488
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 342
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 49
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 51
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 1195
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 1568
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 488
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 342
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 49
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 51
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 1195
Składniki
Kapustę pekińską kroimy w większe piórka, łodyżki selera naciowego, rzodkiewki, szczypior i ogórki kroimy w kostkę. Dodajemy kukurydzę, mieszamy wszystko.
W salaterce mieszamy pieprze, sól razem z oliwą z pestek winogron, pomieszane składniki odstawiamy na 10-15 minut. I po tym czasie dodajemy wymieszaną oliwę z solą i pieprzem do surówki. Dobrze mieszamy wszystkie składniki. Miskę z surówką przykrywamy folią i wstawiamy na godzinę do lodówki, po to żeby wszystkie składniki w surówce przeszły swoimi smakami. Smacznego !!!