Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka rewelacyjnie smakowała, choć przyznaję, że seler ma dość specyficzny, ostry smak i nie każdemu będzie smakować. Sami więc musicie ocenić, czy Wam smakuje, czy też nie :)
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 102414
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1990
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5850
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5848
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 102414
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1990
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5850
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5848
Składniki
Marchew i seler obieram i ścieram na tarce o drobnych oczkach. Jabłka obieram, usuwam gniazda nasienne i i ścieram na tarce o dużych oczkach, od razu skrapiam sokiem z cytryny. Mieszam z selerem i marchewką. Dodaję sparzone rodzynki i posiekany szczypiorek. Wszystko dokładnie mieszam , dodaję śmietanę, doprawiam solą i pieprzem i nakładam na talerze.