Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka rewelacyjnie smakowała, choć przyznaję, że seler ma dość specyficzny, ostry smak i nie każdemu będzie smakować. Sami więc musicie ocenić, czy Wam smakuje, czy też nie :)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10927
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6264
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5391
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13216
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4960
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10927
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6264
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5391
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13216
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4960
Składniki
Marchew i seler obieram i ścieram na tarce o drobnych oczkach. Jabłka obieram, usuwam gniazda nasienne i i ścieram na tarce o dużych oczkach, od razu skrapiam sokiem z cytryny. Mieszam z selerem i marchewką. Dodaję sparzone rodzynki i posiekany szczypiorek. Wszystko dokładnie mieszam , dodaję śmietanę, doprawiam solą i pieprzem i nakładam na talerze.