Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna surówka z selera, marchewki, jabłka z dodatkiem suszonej żurawiny i rodzynek z odrobiną oleju doprawiona sokiem z cytryny i cukrem. Samo zdrowie:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8530
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1246
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10204
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4642
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 701
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8530
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1246
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10204
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4642
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 701
Składniki
Żurawinę i rodzynki zalewamy letnią wodą i odstawiamy. Seler /najlepiej młody/ i marchew obieramy i ścieramy na tarce jarzynowej o średnich oczkach. Jabłko obieramy i ścieramy na tarce jarzynowej o dużych oczkach. Rodzynki i żurawinę odsączamy, dodajemy do pozostałych składników, dodajemy też olej i doprawiamy do smaku sokiem z cytryny i cukrem. Mieszamy. Odstawiamy na kwadrans.