Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna surówka z selera, marchewki, jabłka z dodatkiem suszonej żurawiny i rodzynek z odrobiną oleju doprawiona sokiem z cytryny i cukrem. Samo zdrowie:)
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 28
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 154
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 28
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 154
Składniki
Żurawinę i rodzynki zalewamy letnią wodą i odstawiamy. Seler /najlepiej młody/ i marchew obieramy i ścieramy na tarce jarzynowej o średnich oczkach. Jabłko obieramy i ścieramy na tarce jarzynowej o dużych oczkach. Rodzynki i żurawinę odsączamy, dodajemy do pozostałych składników, dodajemy też olej i doprawiamy do smaku sokiem z cytryny i cukrem. Mieszamy. Odstawiamy na kwadrans.