Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to bardzo zdrowa, smaczna surówka, nadająca się do wielu dań jak i do podjadania między posiłkami.
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37376
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 48
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 125
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 112
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37376
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 48
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 125
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 112
Składniki
Kapustę pekińską kroimy w większe piórka,łodyżki selera naciowego, rzodkiewki i ogórki kroimy w kostkę. Dodajemy kukurydzę, groszek zielony, mieszamy wszystko. W salaterce mieszamy pieprze, sól razem z oliwą z pestek winogron, pomieszane składniki odstawiamy na 10-15 minut. I po tym czasie dodajemy wymieszaną oliwę z solą i pieprzem do surówki.
Dobrze mieszamy wszystkie składniki. Miskę z surówką przykrywamy folią i wstawiamy na godzinę do lodówki, po to żeby wszystkie składniki w surówce przeszły swoimi smakami.
Smacznego!!!