Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10580
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336884
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4651
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424576
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10580
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336884
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4651
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424576
Składniki
Kapustę pekińską poszatkować wkroić pokrojonego w kostkę pomidora oraz jajko ugotowane na twardo również pokrojone w kostkę. W garnuszku połączyć śmietanę, musztardę i olej, doprawić solą i pieprzem. Wlać do kapusty i wymieszać:-))Podawać z ulubionym mięskiem bądź jeść ot tak sobie:-))