Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9472
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 2944
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6524
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9472
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 2944
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6524
Składniki
Kapustę pekińską poszatkować wkroić pokrojonego w kostkę pomidora oraz jajko ugotowane na twardo również pokrojone w kostkę. W garnuszku połączyć śmietanę, musztardę i olej, doprawić solą i pieprzem. Wlać do kapusty i wymieszać:-))Podawać z ulubionym mięskiem bądź jeść ot tak sobie:-))