Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Włoszczyzna będąca podstawą bulionu, może być wykorzystana także do przygotowania smakowitej surówki obiadowej. Wszystkie wykorzystane warzywa otula domowy sos musztardowy, nadając całości niesamowitego smaku i aromatu.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118507
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8551
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3152
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2348
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118507
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8551
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3152
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2348
Składniki
Majonez mieszamy z mlekiem, musztardą kremską, octem jabłkowym, sokiem z cytryny i cukrem pudrem do momentu powstania gładkiej i jednolitej konsystencji. Sos doprawiamy solą oraz świeżo zmielonym pieprzem. Obrane marchewki, pietruszki i seler ścieramy na tarce o grubych oczkach, a por i cebulkę kroimy w drobną kostkę. Wszystkie pokrojone warzywa mieszamy z sosem musztardowym, a surówkę wstawiamy do lodówki na min. 1 godzinę dla odpowiedniego przejścia smaków i aromatów. Życzę smacznego! :)