Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Włoszczyzna będąca podstawą bulionu, może być wykorzystana także do przygotowania smakowitej surówki obiadowej. Wszystkie wykorzystane warzywa otula domowy sos musztardowy, nadając całości niesamowitego smaku i aromatu.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 995
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 862
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12645
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 995
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 862
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12645
Składniki
Majonez mieszamy z mlekiem, musztardą kremską, octem jabłkowym, sokiem z cytryny i cukrem pudrem do momentu powstania gładkiej i jednolitej konsystencji. Sos doprawiamy solą oraz świeżo zmielonym pieprzem. Obrane marchewki, pietruszki i seler ścieramy na tarce o grubych oczkach, a por i cebulkę kroimy w drobną kostkę. Wszystkie pokrojone warzywa mieszamy z sosem musztardowym, a surówkę wstawiamy do lodówki na min. 1 godzinę dla odpowiedniego przejścia smaków i aromatów. Życzę smacznego! :)