Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Włoszczyzna będąca podstawą bulionu, może być wykorzystana także do przygotowania smakowitej surówki obiadowej. Wszystkie wykorzystane warzywa otula domowy sos musztardowy, nadając całości niesamowitego smaku i aromatu.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10683
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3341
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10683
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3341
Składniki
Majonez mieszamy z mlekiem, musztardą kremską, octem jabłkowym, sokiem z cytryny i cukrem pudrem do momentu powstania gładkiej i jednolitej konsystencji. Sos doprawiamy solą oraz świeżo zmielonym pieprzem. Obrane marchewki, pietruszki i seler ścieramy na tarce o grubych oczkach, a por i cebulkę kroimy w drobną kostkę. Wszystkie pokrojone warzywa mieszamy z sosem musztardowym, a surówkę wstawiamy do lodówki na min. 1 godzinę dla odpowiedniego przejścia smaków i aromatów. Życzę smacznego! :)