Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kiszonej kapusty to klasyczny dodatek do obiadu, który doskonale uzupełnia smak dań mięsnych i rybnych. Wzbogacona żurawiną, miodem oraz jabłkiem nabiera wyjątkowego charakteru – idealnego połączenia słodkości i kwasowości. To proste, a zarazem niezwykle smaczne danie, które nie tylko cieszy podniebienie, ale również dostarcza mnóstwa wartości odżywczych. Przygotowanie tej surówki zajmuje tylko kilka chwil, a efekt zadowoli nawet najbardziej wymagających smakoszy
Dobrze mieć w zamrażalniku zapas mrożonych warzyw z których można wyczarować...
Odsłon: 1246
Jeśli szukasz przepisu, który połączy smak soczystego mięsa, aromatycznych zi...
Odsłon: 553
Marchewka z groszkiem zagęszczana zasmażką, lekko słodka to doskonała jarzynk...
Odsłon: 543
Dobrze mieć w zamrażalniku zapas mrożonych warzyw z których można wyczarować...
Odsłon: 1246
Jeśli szukasz przepisu, który połączy smak soczystego mięsa, aromatycznych zi...
Odsłon: 553
Marchewka z groszkiem zagęszczana zasmażką, lekko słodka to doskonała jarzynk...
Odsłon: 543
Składniki
1.Kapustę kiszoną dokładnie odciskam z nadmiaru soku, drobno kroję i przekładam do miski.
2.Marchew oraz jabłko obieram, a następnie ścieram na tarce o dużych oczkach. Połączone warzywa i owoce dodaję do kapusty.
3.Do miski dodaję żurawinę, miód, oliwę oraz odrobinę świeżo mielonego pieprzu. Całość dokładnie mieszam, aby smaki się połączyły.
4.Gotowa surówka stanowi idealny dodatek do mięs i innych dań obiadowych.
5.Smacznego!
Surówka z kiszonej kapusty z żurawiną, miodem i jabłkiem to zdrowa i pyszna propozycja, która zachwyci swoim delikatnym, słodko-kwaśnym smakiem.