Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kiszonej kapusty to klasyczny dodatek do obiadu, który doskonale uzupełnia smak dań mięsnych i rybnych. Wzbogacona żurawiną, miodem oraz jabłkiem nabiera wyjątkowego charakteru – idealnego połączenia słodkości i kwasowości. To proste, a zarazem niezwykle smaczne danie, które nie tylko cieszy podniebienie, ale również dostarcza mnóstwa wartości odżywczych. Przygotowanie tej surówki zajmuje tylko kilka chwil, a efekt zadowoli nawet najbardziej wymagających smakoszy
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 665
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1419
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458579
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1702
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 665
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1419
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458579
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1702
Składniki
1.Kapustę kiszoną dokładnie odciskam z nadmiaru soku, drobno kroję i przekładam do miski.
2.Marchew oraz jabłko obieram, a następnie ścieram na tarce o dużych oczkach. Połączone warzywa i owoce dodaję do kapusty.
3.Do miski dodaję żurawinę, miód, oliwę oraz odrobinę świeżo mielonego pieprzu. Całość dokładnie mieszam, aby smaki się połączyły.
4.Gotowa surówka stanowi idealny dodatek do mięs i innych dań obiadowych.
5.Smacznego!
Surówka z kiszonej kapusty z żurawiną, miodem i jabłkiem to zdrowa i pyszna propozycja, która zachwyci swoim delikatnym, słodko-kwaśnym smakiem.