Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wiem jak u Was ale ja aby poczuć chociaż trochę wiosny w kuchni to zawsze sadzę szczypiorek. Jest to zarówno piękna ozdoba kuchennego okna, jak i również świetny dodatek do wielu dań. Warto korzystać z jego dobrodziejstw dlatego dzisiaj zapraszam na ekspresową surówkę ze szczypiorkiem w roli głównej :)
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 43
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 117
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 457
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32644
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 90
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 128
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 43
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 117
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 457
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32644
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 90
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 128
Składniki
Szczypiorek, rzodkiewki i kapustę umyć. Marchew obrać. Kapustę drobno posiekać. Szczypiorek pokroić w drobne paski. Rzodkiewkę bardzo drobno posiekać. Marchew zetrzeć na średnich oczkach. W miseczce wymieszać olej, z majonezem, jogurtem oraz pieprzem i solą.
Przygotowane warzywa przełożyć do miski zalać sosem i dokładnie wymieszać.
Smacznego :)