Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wiem jak u Was ale ja aby poczuć chociaż trochę wiosny w kuchni to zawsze sadzę szczypiorek. Jest to zarówno piękna ozdoba kuchennego okna, jak i również świetny dodatek do wielu dań. Warto korzystać z jego dobrodziejstw dlatego dzisiaj zapraszam na ekspresową surówkę ze szczypiorkiem w roli głównej :)
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 71
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 158
Szybkie i smaczne ciasto z jabłkiem do popołudniowej kawy, pachnące cynamonem.
Odsłon: 155
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 181
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 71
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 158
Szybkie i smaczne ciasto z jabłkiem do popołudniowej kawy, pachnące cynamonem.
Odsłon: 155
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 181
Składniki
Szczypiorek, rzodkiewki i kapustę umyć. Marchew obrać. Kapustę drobno posiekać. Szczypiorek pokroić w drobne paski. Rzodkiewkę bardzo drobno posiekać. Marchew zetrzeć na średnich oczkach. W miseczce wymieszać olej, z majonezem, jogurtem oraz pieprzem i solą.
Przygotowane warzywa przełożyć do miski zalać sosem i dokładnie wymieszać.
Smacznego :)