Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wiem jak u Was ale ja aby poczuć chociaż trochę wiosny w kuchni to zawsze sadzę szczypiorek. Jest to zarówno piękna ozdoba kuchennego okna, jak i również świetny dodatek do wielu dań. Warto korzystać z jego dobrodziejstw dlatego dzisiaj zapraszam na ekspresową surówkę ze szczypiorkiem w roli głównej :)
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88372
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11689
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1836
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88372
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11689
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1836
Składniki
Szczypiorek, rzodkiewki i kapustę umyć. Marchew obrać. Kapustę drobno posiekać. Szczypiorek pokroić w drobne paski. Rzodkiewkę bardzo drobno posiekać. Marchew zetrzeć na średnich oczkach. W miseczce wymieszać olej, z majonezem, jogurtem oraz pieprzem i solą.
Przygotowane warzywa przełożyć do miski zalać sosem i dokładnie wymieszać.
Smacznego :)