Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna świąteczna sałatka z gotowanymi pieczarkami i jajkiem, idealna na świąteczny stół i inne okazje.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 582
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11835
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13497
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2749
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 582
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11835
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13497
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2749
Składniki
Pieczarki obierz, opłucz i wrzuć na gotującą wodę. Gotuj około 10 minut. Wyjmij na sito, wystudź i odciśnij z nadmiaru wody. Jajka ugotuj na twardo, ostudź i obierz.
Pieczarki, jajka ogórki i cebulę pokrój w kostkę. Groszek odsącz na sicie. Wymieszaj. Dodaj musztardę, majonez i dopraw do smaku solą i pieprzem.
Przed podaniem wstaw do lodówki.