Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna świąteczna sałatka z gotowanymi pieczarkami i jajkiem, idealna na świąteczny stół i inne okazje.
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 57
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2414
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 508
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 850
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 57
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2414
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 508
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 850
Składniki
Pieczarki obierz, opłucz i wrzuć na gotującą wodę. Gotuj około 10 minut. Wyjmij na sito, wystudź i odciśnij z nadmiaru wody. Jajka ugotuj na twardo, ostudź i obierz.
Pieczarki, jajka ogórki i cebulę pokrój w kostkę. Groszek odsącz na sicie. Wymieszaj. Dodaj musztardę, majonez i dopraw do smaku solą i pieprzem.
Przed podaniem wstaw do lodówki.