Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna świąteczna sałatka z gotowanymi pieczarkami i jajkiem, idealna na świąteczny stół i inne okazje.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 51
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31215
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 387
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1483
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 51
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31215
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 387
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1483
Składniki
Pieczarki obierz, opłucz i wrzuć na gotującą wodę. Gotuj około 10 minut. Wyjmij na sito, wystudź i odciśnij z nadmiaru wody. Jajka ugotuj na twardo, ostudź i obierz.
Pieczarki, jajka ogórki i cebulę pokrój w kostkę. Groszek odsącz na sicie. Wymieszaj. Dodaj musztardę, majonez i dopraw do smaku solą i pieprzem.
Przed podaniem wstaw do lodówki.