Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bogata w smaku żółciutka sałatka świąteczna z jajami i szynką.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 100
Dziś do pracy.
Odsłon: 121
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 141
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15395
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 311
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 100
Dziś do pracy.
Odsłon: 121
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 141
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15395
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 311
Składniki
Składniki można pokroić w grubą kostkę, około 1 cm. Jaja gotowane na twardo 8 minut od zagotowania. Por pokrojony w półplasterki i przelany wrzątkiem na sitku, będzie miękki i mniej ostry. Do składników dodaje się wymieszany sos.
Smacznego :)