Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubimy letnie sałatki z warzyw z własnego ogrodu do obiadu. Sałata z ogródka mojej córki tak jak ona to robi.
Salaterka, nóż i deska do krojenia, łyżka
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1526
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 53
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1394
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 287
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1526
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 53
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1394
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 287
Składniki
Sałatę i szczypiorek myjemy.
Sałatę szarpiemy i usuwamy nadmiar wody.
W szklance lub innym naczyniu mieszamy kefir z wegeta oraz cukrem, a następnie dodajemy posiekany koperek i szczypiorek pokrojony w krążki. Dodajemy śmietanę i dobrze mieszamy.
Sos śmietanowo - kefirowy dodajemy do sałaty i mieszamy.