Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka na każdą imprezę rodzinną czy w pracy. Na co dzień i na święta.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28700
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2187
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28700
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2187
Składniki
Jajka ugotować na twardo i kroimy w kostkę, ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach, odsączyć puszkę kukurydzy, paprykę umyć pozbawić gniazda nasiennego i pokroić w kostkę. Ja użyłam po kawałku czerwonej i żółtej papryki. Posiekać szczypior. Wszystko wrzucamy do miski , przyprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy majonez, dobrze wymieszać, wtawić do lodówki aby składniki się przegryzły. Podajemy z pieczywem.