Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalnie prosta, bardzo szybka, mega chrupiąca i bardzo zdrowa sałatka z rzodkiewki i sałaty lodowej. Takie niby nic, a zwykłym parówką, czy kiełbaskom dodaje wyrafinowania. Polecam szczególnie do mięsa, dań z grilla, czy jako dodatek do obiadu.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8127
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 400
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8127
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 400
Składniki
Liście sałaty dokładnie płuczemy, osuszamy, zwijamy w rulon i szatkujemy. Rzodkiewki trzemy na tarce o grubych oczkach.
Tak przygotowane warzywa dokładnie ze sobą mieszamy. Ja podałam sałatkę z paróweczkami i chlebem. Smacznego !!!
;-D
;-)))