Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Salatka typu taboulé, jednak zamiast kaszy kuskus dodalam bulgur a zamiast warzyw - mocno schlodzonego arbuza, pokruszona fete i swieza miete. W ten sposób powstala w niecale 10 minut (nie liczac czasu przygotowania bulguru) doskonala salatka nie tylko na upalne dni.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 668
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1429
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458630
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1713
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 668
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1429
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458630
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1713
Składniki
Bulgur z sola zalac gotujaca woda, wymieszac do rozpuszczenia soli i odstawic do napecznienia. Gdy bulgur wystygnie, dodac pokrojona dymke, starta skórke cytrynowa, posiekana papryczke chili, pietruszke i miete. Skropic oliwa z oliwek i dokladnie wymieszac.
Przed podaniem dodac mocno schlodzonego arbuza, pokrojonego w kostke i pokruszona fete.