Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Salatka typu taboulé, jednak zamiast kaszy kuskus dodalam bulgur a zamiast warzyw - mocno schlodzonego arbuza, pokruszona fete i swieza miete. W ten sposób powstala w niecale 10 minut (nie liczac czasu przygotowania bulguru) doskonala salatka nie tylko na upalne dni.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2606
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 717
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2606
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 717
Składniki
Bulgur z sola zalac gotujaca woda, wymieszac do rozpuszczenia soli i odstawic do napecznienia. Gdy bulgur wystygnie, dodac pokrojona dymke, starta skórke cytrynowa, posiekana papryczke chili, pietruszke i miete. Skropic oliwa z oliwek i dokladnie wymieszac.
Przed podaniem dodac mocno schlodzonego arbuza, pokrojonego w kostke i pokruszona fete.