Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka do wykonania salsa, która sprawdzi się jako dodatek do pieczeni lub jako samodzielna przystawka.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1786
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1547
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1521
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1914
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1786
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1547
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1521
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1914
Składniki
Mango i awokado pozbawiamy pestki, obieramy ze skóry, miąższ kroimy w kostkę. Banana obieramy i kroimy w kostkę. Ważne, żeby banan był twardym, mało dojrzały. Wszystkie składniki przekładamy do miski i skrapiamy sokiem wyciśniętym z limonki. Na koniec dodajemy prażone pestki dyni. Całość dokładnie mieszamy.
Gotowe - smacznego :)