Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta w wykonaniu, szybka w przygotowaniu i z łatwo dostępnych tanich produktów czyli dla każdego:)
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11937
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 120
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8678
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155394
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1172
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11937
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 120
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8678
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155394
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1172
Składniki
Suszoną natkę i koperek rozdrabniamy w młynku a następnie mieszamy z oliwą, doprawiamy do smaku solą, pieprzem, cukrem i sokiem z cytryny. Mieszamy i odstawiamy. Kapustę pekińską szatkujemy. Paprykę i jabłko oczyszczamy z gniazd nasiennych a następnie kroimy w kostkę. Dodajemy przygotowany dresing, mieszamy. Dobrze jest odstawić surówkę na 30 min do przegryzienia smaków i puszczenia odrobiny soków przez jabłko i paprykę, które dodatkowo podkręcą smak.