Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta w wykonaniu, szybka w przygotowaniu i z łatwo dostępnych tanich produktów czyli dla każdego:)
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3885
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414976
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2429
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3885
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414976
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2429
Składniki
Suszoną natkę i koperek rozdrabniamy w młynku a następnie mieszamy z oliwą, doprawiamy do smaku solą, pieprzem, cukrem i sokiem z cytryny. Mieszamy i odstawiamy. Kapustę pekińską szatkujemy. Paprykę i jabłko oczyszczamy z gniazd nasiennych a następnie kroimy w kostkę. Dodajemy przygotowany dresing, mieszamy. Dobrze jest odstawić surówkę na 30 min do przegryzienia smaków i puszczenia odrobiny soków przez jabłko i paprykę, które dodatkowo podkręcą smak.