Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta w wykonaniu, szybka w przygotowaniu i z łatwo dostępnych tanich produktów czyli dla każdego:)
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 154
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2247
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4180
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 72
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1455
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 154
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2247
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4180
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 72
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1455
Składniki
Suszoną natkę i koperek rozdrabniamy w młynku a następnie mieszamy z oliwą, doprawiamy do smaku solą, pieprzem, cukrem i sokiem z cytryny. Mieszamy i odstawiamy. Kapustę pekińską szatkujemy. Paprykę i jabłko oczyszczamy z gniazd nasiennych a następnie kroimy w kostkę. Dodajemy przygotowany dresing, mieszamy. Dobrze jest odstawić surówkę na 30 min do przegryzienia smaków i puszczenia odrobiny soków przez jabłko i paprykę, które dodatkowo podkręcą smak.