Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tatar ze śledzia... ale dlaczego taka nazwa? Nie mam pojęcia, bo jak dla mnie to jest bardzo pyszna ale jednak sałatka śledziowa. No ale niech będzie tatar. Jest to wersja oparta na przepisie Magdy Gessler. Bardzo dobre połączenie śledzi i pieczonej papryki zadowoli nawet tych wybrednych.
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 71439
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 517
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15520
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3363
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 71439
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 517
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15520
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3363
Składniki
Wykonanie: 1.Śledzie wymoczyć i pokroić na drobną kostkę. 2.Paprykę piec w piekarniku do momentu aż skórkę będzie można łatwo zdjąć i cała papryka zmięknie. 3.Obraną paprykę drobno pokroić. 4.Jajka ugotować na twardo i drobno pokroić. 5.Ogórka i cebulę pokroić w drobną kostkę. 6.Wszystkie składniki razem połączyć. 7.Składniki na sos dobrze wymieszać. 8.Sos dodać do pozostałych składników, wymieszać i odstawić do lodówki.