Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis od koleżanki, a ta z kolei przywiozła go z Hiszpanii
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11823
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 15993
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5041
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11823
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 15993
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5041
Składniki
Sałatę porwac na mniejsze kawałki. Tuńczyka odsączyc na sitku, dodac do sałaty, Pomidory, rzodkiewkę oraz jajka pokroic na cząstki. Wszystko razem wymieszac z oliwą, solą i pieprzem.
Ja często daję również kukurydzę, zieloną cebulkę, paprykę.