Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Topinambur przypomina w smaku kalarepkę.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 324
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2549
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 324
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2549
Składniki
Warzywa i owoce obrać. Jabłka pozbawić gniazd nasiennych.
Zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dodać sok z cytryny i wymieszać.
Dodać posiekaną rukolę, rozdrobnione orzechy włoskie.
Dodać olej lniany, miód, pieprz, sól do smaku.
Wymieszać i od razu podawać.
Smacznego.