Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Topinambur przypomina w smaku kalarepkę.
Ostatnio w gotowaniu idę na łatwiznę i szukam sposobów na to, jak szybko przy...
Odsłon: 18
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 654
Idealna na różne imprezy, święta czy kolację.
Odsłon: 94
Delikatne, bardzo smaczne ciasto drożdżowe upieczone w formie keksowej o wymi...
Odsłon: 110
Ostatnio w gotowaniu idę na łatwiznę i szukam sposobów na to, jak szybko przy...
Odsłon: 18
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 654
Idealna na różne imprezy, święta czy kolację.
Odsłon: 94
Delikatne, bardzo smaczne ciasto drożdżowe upieczone w formie keksowej o wymi...
Odsłon: 110
Składniki
Warzywa i owoce obrać. Jabłka pozbawić gniazd nasiennych.
Zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dodać sok z cytryny i wymieszać.
Dodać posiekaną rukolę, rozdrobnione orzechy włoskie.
Dodać olej lniany, miód, pieprz, sól do smaku.
Wymieszać i od razu podawać.
Smacznego.