Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Topinambur przypomina w smaku kalarepkę.
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na ciasto Izaura, łączące w sobie warstwy wilgotnego ciasta...
Odsłon: 21226
Proste a zarazem bardzo smaczne połączenie dwóch składników które wydawać by...
Odsłon: 25340
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 109
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na ciasto Izaura, łączące w sobie warstwy wilgotnego ciasta...
Odsłon: 21226
Proste a zarazem bardzo smaczne połączenie dwóch składników które wydawać by...
Odsłon: 25340
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 109
Składniki
Warzywa i owoce obrać. Jabłka pozbawić gniazd nasiennych.
Zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dodać sok z cytryny i wymieszać.
Dodać posiekaną rukolę, rozdrobnione orzechy włoskie.
Dodać olej lniany, miód, pieprz, sól do smaku.
Wymieszać i od razu podawać.
Smacznego.