Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Topinambur przypomina w smaku kalarepkę.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 805
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425242
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10751
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 805
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425242
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10751
Składniki
Warzywa i owoce obrać. Jabłka pozbawić gniazd nasiennych.
Zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dodać sok z cytryny i wymieszać.
Dodać posiekaną rukolę, rozdrobnione orzechy włoskie.
Dodać olej lniany, miód, pieprz, sól do smaku.
Wymieszać i od razu podawać.
Smacznego.