Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosenna i bardzo smakowita sałatka. Najlepiej smakuje na świeżo :)
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3689
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 1999
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5372
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5451
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3689
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 1999
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5372
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5451
Składniki
Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie wg czasu podanego na opakowaniu. Zostawić do wystygnięcia. Ugotowany makaron przesypać do miski.
Pomidory i ogórki umyć, pokroić w dużą kostkę. Koperek umyć i posiekać. Wszystko wymieszać, doprawić solą i pieprzem, przełożyć na durszlak i zostawić, aby warzywa puściły sok.
Połączyć oliwę z wodą, dodać sos koperkowo-ziołowy i dokładnie wymieszać.
Odsączone warzywa dodać do makaronu delikatnie wymieszać, polać rozrobionym sosem chwilę przed podaniem.
Smacznego !!!