Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosenna i bardzo smakowita sałatka. Najlepiej smakuje na świeżo :)
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41128
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 436
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 231
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 390
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9339
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41128
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 436
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 231
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 390
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9339
Składniki
Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie wg czasu podanego na opakowaniu. Zostawić do wystygnięcia. Ugotowany makaron przesypać do miski.
Pomidory i ogórki umyć, pokroić w dużą kostkę. Koperek umyć i posiekać. Wszystko wymieszać, doprawić solą i pieprzem, przełożyć na durszlak i zostawić, aby warzywa puściły sok.
Połączyć oliwę z wodą, dodać sos koperkowo-ziołowy i dokładnie wymieszać.
Odsączone warzywa dodać do makaronu delikatnie wymieszać, polać rozrobionym sosem chwilę przed podaniem.
Smacznego !!!