Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie danie, które może być śniadaniem, kolacją lub podwieczorkiem. Zajmuje do 15 minut i jest wegetariańskie, a ponadto ekonomiczne i sycące, no i oczywiście bardzo smaczne. A z dodatkiem sosu farmerskiego jeszcze smaczniejsze.
Deska i nóż do krojenia, blacha do pieczenia, tarka do jarzyn
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456942
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1260
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2128
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 520
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456942
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1260
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2128
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 520
Składniki
Włączamy piekarnik, aby się nagrzewał podczas gdy przygotowujemy całe danie
Pieczywo wkładamy do tostera.
W tym czasie ścieramy ser na tarce, kroimy pomidor na drobne kawałki oraz kroimy szczypiorek.
Ser wykładamy na posmarowane masłem tosty
Na ser kładziemy kawałki pomidora oraz szczypiorek.
Tosty serowe wkładamy do piekarnika na 5 minut w temperaturze 190 stopni. Ser nie musi być zapieczony, wystarczy, aby się dobrze roztopił. Smacznego.