Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie danie, które może być śniadaniem, kolacją lub podwieczorkiem. Zajmuje do 15 minut i jest wegetariańskie, a ponadto ekonomiczne i sycące, no i oczywiście bardzo smaczne. A z dodatkiem sosu farmerskiego jeszcze smaczniejsze.
Deska i nóż do krojenia, blacha do pieczenia, tarka do jarzyn
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15543
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4663
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 345
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2828
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15543
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4663
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 345
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2828
Składniki
Włączamy piekarnik, aby się nagrzewał podczas gdy przygotowujemy całe danie
Pieczywo wkładamy do tostera.
W tym czasie ścieramy ser na tarce, kroimy pomidor na drobne kawałki oraz kroimy szczypiorek.
Ser wykładamy na posmarowane masłem tosty
Na ser kładziemy kawałki pomidora oraz szczypiorek.
Tosty serowe wkładamy do piekarnika na 5 minut w temperaturze 190 stopni. Ser nie musi być zapieczony, wystarczy, aby się dobrze roztopił. Smacznego.