Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie danie, które może być śniadaniem, kolacją lub podwieczorkiem. Zajmuje do 15 minut i jest wegetariańskie, a ponadto ekonomiczne i sycące, no i oczywiście bardzo smaczne. A z dodatkiem sosu farmerskiego jeszcze smaczniejsze.
Deska i nóż do krojenia, blacha do pieczenia, tarka do jarzyn
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1768
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 255
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 21751
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1768
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 255
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 21751
Składniki
Włączamy piekarnik, aby się nagrzewał podczas gdy przygotowujemy całe danie
Pieczywo wkładamy do tostera.
W tym czasie ścieramy ser na tarce, kroimy pomidor na drobne kawałki oraz kroimy szczypiorek.
Ser wykładamy na posmarowane masłem tosty
Na ser kładziemy kawałki pomidora oraz szczypiorek.
Tosty serowe wkładamy do piekarnika na 5 minut w temperaturze 190 stopni. Ser nie musi być zapieczony, wystarczy, aby się dobrze roztopił. Smacznego.