Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie danie, które może być śniadaniem, kolacją lub podwieczorkiem. Zajmuje do 15 minut i jest wegetariańskie, a ponadto ekonomiczne i sycące, no i oczywiście bardzo smaczne. A z dodatkiem sosu farmerskiego jeszcze smaczniejsze.
Deska i nóż do krojenia, blacha do pieczenia, tarka do jarzyn
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113603
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113603
Składniki
Włączamy piekarnik, aby się nagrzewał podczas gdy przygotowujemy całe danie
Pieczywo wkładamy do tostera.
W tym czasie ścieramy ser na tarce, kroimy pomidor na drobne kawałki oraz kroimy szczypiorek.
Ser wykładamy na posmarowane masłem tosty
Na ser kładziemy kawałki pomidora oraz szczypiorek.
Tosty serowe wkładamy do piekarnika na 5 minut w temperaturze 190 stopni. Ser nie musi być zapieczony, wystarczy, aby się dobrze roztopił. Smacznego.