Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna młoda kapusta zasmażana na maśle z dodatkiem koperku. Odpowiednia dla dzieci, a dla dorosłych równie pyszna z wyrazistym smakiem.
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 54
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 339
To nietypowy sposób na podanie zwykłych owoców. Na pewno zaskoczysz nim znajo...
Odsłon: 347
Nie ma nic lepszego na śniadanko niż pyszne chrupiące i jeszcze ciepłe bułki...
Odsłon: 550
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 54
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 339
To nietypowy sposób na podanie zwykłych owoców. Na pewno zaskoczysz nim znajo...
Odsłon: 347
Nie ma nic lepszego na śniadanko niż pyszne chrupiące i jeszcze ciepłe bułki...
Odsłon: 550
Składniki
Kapustę obieram z brzydkich liści, przekrawam na pół, szatkuję drobno i wkładam do garnka. Dolewam wodę (nie zadużo, bo kapusta również puści sok), masło klarowane. Duszę do miękkości jakieś 10-15 minut. W tym czasie kroję drobno koperek. Gdy kapusta jest miękka, zestawiam z palnika i dodaje pokrojony drobno koperek. Dosmaczam. Podaję na gorąco z dodatkami jakie lubimy. Uwagi: Do młodej kapusty zasmażanej nie robię zasmażki na mące. Najważnieszy jest delikatny smak młodej kapusty. Wypróbujcie, a będziecie zaskoczeni jaki przepyszny jest smak tej kapusty.