Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli "yoğurtlu bakla salatasi" to bób na warstwie sosu jogurtowego z czosnkiem i sporą ilością koperku. Prosto i pysznie.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 40179
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 418
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 198
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 384
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9304
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 40179
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 418
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 198
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 384
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9304
Składniki
Bób ugotować w osolonej wodzie. Odcedzić, wystudzić.
Koperek drobno posiekać, czosnek przecisnąć przez praskę, wymieszać z jogurtem. Sos doprawić do smaku solą i sokiem z cytryny.
Na talerz nałożyć warstwę jogurtu i ugotowany bób, posypać płatkami chili, skropić oliwą. Podawać z chlebkiem pita.