Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze robiłem ze szklarniowych i bez rzodkiewki. Czas coś urozmaicić:-)
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7886
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1133
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13654
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7886
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1133
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13654
Składniki
Ogórki myję nie obieram i zcieram na tarce o drobnych oczkach. Solę i odstawiam na chwilę aż puszczą wodę W tym czasie drobno siekam czosnek,koperek i rzodkiewkę Wodę z ogórków odlewam i dodaje resztę składników Wszystko mieszamy z jogurtem,skrapiamy cytryną i dodajemy oliwe z oliwek. Przyprawiamy do smaku i wkładamy do lodówki Smacznego!!!