Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O :) Kuchnia naszych sąsiadów. Szczególnie polecam na wielkanocne śniadanie.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Składniki
Jabłka , ogórki i cebulę pokroiłem w kostkę , dodałem tarty chrzan , doprawiłem olejem , octem i solą. Wszystko wymieszałem i przełożyłem do salaterki. Na wierzch położyłem pokrojone w ćwiartki jajka. Posypałem przed podaniem natką pietruszki.