Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta sałatka jest bardzo znana, my ją uwielbiamy. :-) Kiedy znudzi się już w formie sałatki zmieniamy jej zastosowanie na pastę do chleba. Mielimy w blenderze na gładką masę albo po prostu mieszamy i wykładamy na pieczywo. Układane kolejno warstwy dodają całości atrakcyjności i oryginalnego wyglądu.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3738
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2070
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5515
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5532
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3738
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2070
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5515
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5532
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy ze skorupek, oddzielamy białka od żółtek i osobno kroimy w drobną kostkę.
Tuńczyka i kukurydzę odcedzamy z zalewy, cebulę drobno siekamy, ogórki kroimy w kostkę, ser ścieramy na dużych oczkach tarki.
Składniki układamy kolejno w miseczce: białko, cebula, ogórek, 1/2 puszki tuńczyka, 1 i 1/2 łyżki majonezu, żółty ser, tuńczyk, kukurydza, ogórek, majonez, żółtko.