Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna propozycja sałatki nie tylko na świąteczny stół.
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8642
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 697
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8642
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 697
Składniki
Ryż ugotwać na sypko w lekko osolonej wodzie a potem odsączyć z wody i wysypać z woreczka. Wystudzić. Pparykę, cebulę pokroić osobno w kostkę. Kukurydzę odsączyć. W misce ukladać warstwami ryż, paprykę, cebulę, kukurydzę a potem kapustę oraz wymieszany majonez z ketchupem i doprawiony solą i pieprzem. Na koniec wyłożyć tuńczyka i udekorować natką pietruszki. Przed podaniem sałatkę schłodzić a po nałożeniu na talerz można wymieszać ze sobą warstwy sałatki.