Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna sałatka warzywna, zawsze smakuje.
Baza do zup jest sporym ułatwieniem podczas gotowania różnych potraw. Przydaj...
Odsłon: 131
Doskonały w smaku sernik śmietankowo-kakaowy na ciasteczkowym spodzie, upiecz...
Odsłon: 313
Polecam. Zwykła bułeczka. Wybornie smakuje z kubkiem mleka.
Odsłon: 398
Pyszny i efektowny sposób na świąteczną rybę.
Odsłon: 96
Baza do zup jest sporym ułatwieniem podczas gotowania różnych potraw. Przydaj...
Odsłon: 131
Doskonały w smaku sernik śmietankowo-kakaowy na ciasteczkowym spodzie, upiecz...
Odsłon: 313
Polecam. Zwykła bułeczka. Wybornie smakuje z kubkiem mleka.
Odsłon: 398
Pyszny i efektowny sposób na świąteczną rybę.
Odsłon: 96
Składniki
Ziemniaki, seler i marchew wymyte, gotujemy do miękkości, studzimy, obieramy ze skórek i kroimy w kostkę. Ugotowane jajka, obrane ze skorupek również kroimy w kostkę. Ogórki kiszone i por także kroimy w drobną kostkę. Groszek zielony wysypujemy na sitko w celu osączenia. Tak przygotowane składniki wsypujemy do większej miski, mieszamy, solimy, pieprzymy i dalej mieszamy. Gdy sałatka jest dobrze doprawiona do smaku dodajemy wcześniej zrobiony majonez, musztardę i ponownie mieszamy. Gotową sałatkę przekładamy do pojemnika i przechowujemy w lodówce. Sałatkę najlepiej jest spożywać po kilku godzinach, jak smaki się przegryzą. Smacznego !!!