Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny dodatek do wszelkiego rodzaju mięs i wędlin.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 36
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3546
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 118
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 846
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 36
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3546
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 118
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 846
Składniki
Ziemniaki obrać, pokroić w plasterki, usmażyć na oliwie z oliwek, wcześniej posolić, przyprawić pieprzem i przyprawą do ziemniaków. Upieczone ziemniaki wystudzić. Ogórki pokroić w kostkę, buraczki w półplasterki. Jajka ugotować na twardo, wystudzić, przekroić na połówki lub ćwiartki. W misce wymieszać pokrojone warzywa, ziemniaki, cebulkę z zalewy, posiekaną nać pietruszki, rozdrobniony czosnek oraz jogurt. Gotową sałatkę przybrać połówkami gotowanych jajek.