Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny dodatek do wszelkiego rodzaju mięs i wędlin.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 355
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 49
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 379
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 814
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 355
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 49
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 379
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 814
Składniki
Ziemniaki obrać, pokroić w plasterki, usmażyć na oliwie z oliwek, wcześniej posolić, przyprawić pieprzem i przyprawą do ziemniaków. Upieczone ziemniaki wystudzić. Ogórki pokroić w kostkę, buraczki w półplasterki. Jajka ugotować na twardo, wystudzić, przekroić na połówki lub ćwiartki. W misce wymieszać pokrojone warzywa, ziemniaki, cebulkę z zalewy, posiekaną nać pietruszki, rozdrobniony czosnek oraz jogurt. Gotową sałatkę przybrać połówkami gotowanych jajek.