Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny dodatek do wszelkiego rodzaju mięs i wędlin.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112974
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 312
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 656
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 528
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112974
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 312
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 656
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 528
Składniki
Ziemniaki obrać, pokroić w plasterki, usmażyć na oliwie z oliwek, wcześniej posolić, przyprawić pieprzem i przyprawą do ziemniaków. Upieczone ziemniaki wystudzić. Ogórki pokroić w kostkę, buraczki w półplasterki. Jajka ugotować na twardo, wystudzić, przekroić na połówki lub ćwiartki. W misce wymieszać pokrojone warzywa, ziemniaki, cebulkę z zalewy, posiekaną nać pietruszki, rozdrobniony czosnek oraz jogurt. Gotową sałatkę przybrać połówkami gotowanych jajek.