Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na rzodkiewki w pełni, więc nie sposób ich wykorzystać. Szybka, prosta sałatka z rzodkiewką w roli głównej. W sam raz do grilla :)
Na nadprogramowe w lodówce białka polecam zrobić ciasto bezowe. Jest to łatwy...
Odsłon: 458
Łatwe do zrobienia. Same się obracają w czasie smażenia.
Odsłon: 486
Z uwielbieniem wspominamy babciną kuchnię. Przywołuje piękne wspomnienia z d...
Odsłon: 2024
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 35248
Na nadprogramowe w lodówce białka polecam zrobić ciasto bezowe. Jest to łatwy...
Odsłon: 458
Łatwe do zrobienia. Same się obracają w czasie smażenia.
Odsłon: 486
Z uwielbieniem wspominamy babciną kuchnię. Przywołuje piękne wspomnienia z d...
Odsłon: 2024
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 35248
Składniki
Jajka ugotować na twardo i wystudzić.
W misce wymieszać majonez i jogurt naturalny, delikatnie posolić i popieprzyć.
Ugotowane jajka pokroić w "ósemki", dodać do miski z majonezem i jogurtem.
Rzodkiewki umyć, odciąć końcówki, pokroić na kawałki i dorzucić do miski.
Szczypiorek umyć i poszatkować, dodać do pozostałych składników. Całość delikatnie wymieszać i ewentualnie jeszcze doprawić.
Smacznego !!!