Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na rzodkiewki w pełni, więc nie sposób ich wykorzystać. Szybka, prosta sałatka z rzodkiewką w roli głównej. W sam raz do grilla :)
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 324
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 735
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 749
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 38
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 324
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 735
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 749
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 38
Składniki
Jajka ugotować na twardo i wystudzić.
W misce wymieszać majonez i jogurt naturalny, delikatnie posolić i popieprzyć.
Ugotowane jajka pokroić w "ósemki", dodać do miski z majonezem i jogurtem.
Rzodkiewki umyć, odciąć końcówki, pokroić na kawałki i dorzucić do miski.
Szczypiorek umyć i poszatkować, dodać do pozostałych składników. Całość delikatnie wymieszać i ewentualnie jeszcze doprawić.
Smacznego !!!