Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8591
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 585
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8591
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 585
Składniki
1. sałatę, pomidora, ogórka umyć, pokroić na dość duże kawałki, 2. ser pokroić w kostkę, polędwicę w paski, 3. sos przygotować wg przepisu, warzywa wymieszać z sosem, dodać ser i wędlinę, w razie potrzeby dosolić, nie przechowywać zbyt długo ponieważ puszcza dużo soku, smacznego