Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Polecam pyszną sałatkę wiosenną. Smak sałatki zaostrza smaczny sos i pyszny ser mozzarella oraz ugotowane na twardo jajka i wiele innych smacznych dodatków.
półmisek szklany lub patera,
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2279
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4366
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1283
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 268
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2279
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4366
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1283
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 268
Składniki
Brokuł podzielić na różyczki, opłukać, ugotować na pół twardo. Włożyć do szklanego naczynia następnie dodać obrany pokrojony ogórek zielony, opłukaną i pokrojoną w plasterki rzodkiewkę dodać ugotowane obrane i pokrojone w ćwiartki jajka, posiekaną drobno cebulkę zieloną. Wszystko delikatnie doprawić pieprzem , solą. Polać sosem śmietankowo - majonezowym, posypać posiekaną cebulką, kiełkami rzodkiewki, udekorować ćwiartkami jajek oraz kulkami mozzarelli. Sos śmietankowo - majonezowy: Majonez wymieszać ze śmietaną, dodać musztardę sok z cytryny, odrobinę cukru, soli i pieprzu do smaku.