Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Polecam pyszną sałatkę wiosenną. Smak sałatki zaostrza smaczny sos i pyszny ser mozzarella oraz ugotowane na twardo jajka i wiele innych smacznych dodatków.
półmisek szklany lub patera,
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 729
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 90
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 729
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 90
Składniki
Brokuł podzielić na różyczki, opłukać, ugotować na pół twardo. Włożyć do szklanego naczynia następnie dodać obrany pokrojony ogórek zielony, opłukaną i pokrojoną w plasterki rzodkiewkę dodać ugotowane obrane i pokrojone w ćwiartki jajka, posiekaną drobno cebulkę zieloną. Wszystko delikatnie doprawić pieprzem , solą. Polać sosem śmietankowo - majonezowym, posypać posiekaną cebulką, kiełkami rzodkiewki, udekorować ćwiartkami jajek oraz kulkami mozzarelli. Sos śmietankowo - majonezowy: Majonez wymieszać ze śmietaną, dodać musztardę sok z cytryny, odrobinę cukru, soli i pieprzu do smaku.