Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Upragniona wiosna za oknami już coraz bliżej dlatego tez warto, aby i zagościła ona również w naszej kuchni. Dzisiaj idealna wiosenna propozycja lekkiej surówki z mnóstwem witamin.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 903
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 79
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2136
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4151
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 903
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 79
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2136
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4151
Składniki
Wszystkie warzywa dokładnie umyć i osuszyć. Salate lodowa poszatkować. Rzodkiewki pokroić w ćwiartki. Ogórek, pomidor, papryki pokroić w dużą kostkę.
Tak przygotowane warzywa razem wymieszać. Zalać rozrobionym wodą i olejem sosem koperkowo-ziolowym i delikatnie wymieszać.
Smacznego:)