Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Upragniona wiosna za oknami już coraz bliżej dlatego tez warto, aby i zagościła ona również w naszej kuchni. Dzisiaj idealna wiosenna propozycja lekkiej surówki z mnóstwem witamin.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 202
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4465
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12123
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6882
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5643
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 202
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4465
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12123
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6882
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5643
Składniki
Wszystkie warzywa dokładnie umyć i osuszyć. Salate lodowa poszatkować. Rzodkiewki pokroić w ćwiartki. Ogórek, pomidor, papryki pokroić w dużą kostkę.
Tak przygotowane warzywa razem wymieszać. Zalać rozrobionym wodą i olejem sosem koperkowo-ziolowym i delikatnie wymieszać.
Smacznego:)