Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Sałatka witaminowa jako dodatek do obiadu lub samodzielna przekąska
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 54
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2104
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3709
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 37
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1387
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 54
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2104
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3709
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 37
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1387
Składniki
Z kapusty obcinam wierzchnie liście i drobno szatkuje i delikatnie sole i odstawiam by zmiękła pod wpływem soli .marchew obieram i ścieram na tarce o grubych oczkach tak samo jabłka obieram wykrawam ogryzek i ścieram na tarce o grubych oczkach . Starte dodaje do kapusty dodaje majonez doprawiam sola i pieprzem całość dokładnie mieszam i odstawiam do lodówki na 1 godzinne by smaki sie połączyły .Sałatka jest pyszna i prosta w wykonaniu zawiera dużo witamin jest po prostu pyszna polecam .Smacznego