Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Sałatka witaminowa jako dodatek do obiadu lub samodzielna przekąska
Tradycyjny domowy obiad świąteczny z roladami ze schabu i pysznym nadzieniem...
Odsłon: 10
Czerwona kapusta jest mocno zbita i twarda, dlatego warto ją po poszatkowaniu...
Odsłon: 649
Smaczny i zdrowy cleb razowy, żytni upieczony na żytnim zakwasie. Po upieczen...
Odsłon: 14
Tradycyjny domowy obiad świąteczny z roladami ze schabu i pysznym nadzieniem...
Odsłon: 10
Czerwona kapusta jest mocno zbita i twarda, dlatego warto ją po poszatkowaniu...
Odsłon: 649
Smaczny i zdrowy cleb razowy, żytni upieczony na żytnim zakwasie. Po upieczen...
Odsłon: 14
Składniki
Z kapusty obcinam wierzchnie liście i drobno szatkuje i delikatnie sole i odstawiam by zmiękła pod wpływem soli .marchew obieram i ścieram na tarce o grubych oczkach tak samo jabłka obieram wykrawam ogryzek i ścieram na tarce o grubych oczkach . Starte dodaje do kapusty dodaje majonez doprawiam sola i pieprzem całość dokładnie mieszam i odstawiam do lodówki na 1 godzinne by smaki sie połączyły .Sałatka jest pyszna i prosta w wykonaniu zawiera dużo witamin jest po prostu pyszna polecam .Smacznego