Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surowe pieczarki są we Włoszech bardzo popularne, mają świeży kremowy smak. Kuchnia włoska.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1275
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 708
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1386
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1275
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 708
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1386
Składniki
Pieczarki się myje lub obiera, jak kto woli. Polewa się je dressingiem z wymieszanej oliwy z sokiem z cytryny, dodaje się porwane fileciki anchovies i posypuje szczypiorkiem/ majerankiem. Soli się i pieprzy przed podaniem, żeby nadmiernie nie ściemniało. Z solą oczywiście trzeba ostrożnie bo fileciki są słone.
Smacznego :)