Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surowe pieczarki są we Włoszech bardzo popularne, mają świeży kremowy smak. Kuchnia włoska.
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 213
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 687
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 213
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 687
Składniki
Pieczarki się myje lub obiera, jak kto woli. Polewa się je dressingiem z wymieszanej oliwy z sokiem z cytryny, dodaje się porwane fileciki anchovies i posypuje szczypiorkiem/ majerankiem. Soli się i pieprzy przed podaniem, żeby nadmiernie nie ściemniało. Z solą oczywiście trzeba ostrożnie bo fileciki są słone.
Smacznego :)