Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surowe pieczarki są we Włoszech bardzo popularne, mają świeży kremowy smak. Kuchnia włoska.
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 5463
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29804
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 240
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19479
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 1080
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 5463
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29804
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 240
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19479
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 1080
Składniki
Pieczarki się myje lub obiera, jak kto woli. Polewa się je dressingiem z wymieszanej oliwy z sokiem z cytryny, dodaje się porwane fileciki anchovies i posypuje szczypiorkiem/ majerankiem. Soli się i pieprzy przed podaniem, żeby nadmiernie nie ściemniało. Z solą oczywiście trzeba ostrożnie bo fileciki są słone.
Smacznego :)