Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z selera z dodatkiem orzechów i słonecznika. Idealna zarówno na obiad jak i bardziej elegancką kolację
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3288
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1296
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1812
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 590
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3288
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1296
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1812
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 590
Składniki
Selera, marchew, jabłko i gruszkę trzemy na tarce (grube oczka). Jabłko i gruszka mogą być obrane, ale niekoniecznie. Dodajemy słonecznik, pokrojone orzechy włoskie, rodzynki i żurawinę. Składniki na sos mieszamy i zalewamy sałatkę. Ewentualnie doprawiamy do smaku. Odstawiamy do lodówki na co najmniej godzinę. Przed podaniem posypujemy słonecznikiem i dekorujemy orzechem włoskim.