Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z selera z dodatkiem orzechów i słonecznika. Idealna zarówno na obiad jak i bardziej elegancką kolację
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 782
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 914
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 125
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2811
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 782
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 914
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 125
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2811
Składniki
Selera, marchew, jabłko i gruszkę trzemy na tarce (grube oczka). Jabłko i gruszka mogą być obrane, ale niekoniecznie. Dodajemy słonecznik, pokrojone orzechy włoskie, rodzynki i żurawinę. Składniki na sos mieszamy i zalewamy sałatkę. Ewentualnie doprawiamy do smaku. Odstawiamy do lodówki na co najmniej godzinę. Przed podaniem posypujemy słonecznikiem i dekorujemy orzechem włoskim.