Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka z jarmużu z dodatkiem czerwonej cebuli, pomidorków koktajlowych i kabanosów. Sekret smaku tkwi w dokładnym wmasowaniu dressingu w listki jarmużu, dzięki czemu ślicznie będą się błyszczeć i przenikną smakiem sosu.
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 210
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8659
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 440
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 210
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8659
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 440
Składniki
Listki jarmużu pozbawiamy zgrubiałych części, rwiemy na kawałki. Dodajemy cienko pokrojoną cebulę. Polewamy olejem, miodem i sokiem z cytryny. Posypujemy przyprawami. Dokładnie wmasowujemy sos w listki jarmużu, powinny zmniejszyć swoją objętość oraz nabrać połysku od sosu. Do sałatki dodajemy pokrojone pomidorki i kabanosy. Mieszamy. Podajemy z pumperniklem.