Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka z jarmużu z dodatkiem czerwonej cebuli, pomidorków koktajlowych i kabanosów. Sekret smaku tkwi w dokładnym wmasowaniu dressingu w listki jarmużu, dzięki czemu ślicznie będą się błyszczeć i przenikną smakiem sosu.
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3009
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 263
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3009
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 263
Składniki
Listki jarmużu pozbawiamy zgrubiałych części, rwiemy na kawałki. Dodajemy cienko pokrojoną cebulę. Polewamy olejem, miodem i sokiem z cytryny. Posypujemy przyprawami. Dokładnie wmasowujemy sos w listki jarmużu, powinny zmniejszyć swoją objętość oraz nabrać połysku od sosu. Do sałatki dodajemy pokrojone pomidorki i kabanosy. Mieszamy. Podajemy z pumperniklem.