Do góry

Sałatki Przepis na:

Zapiekane pomidory z bryndzą i oscypkiem

Zapiekane pomidory z bryndzą i oscypkiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 516 Ocena: 10168

Dodano:

Odsłon: 356

Smakowity dodatek do obiadu.

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Obrane pomidory pokroiłam na centymetrowe plastry. Ułożyłam je na wysmarowanym papierze do pieczenia na blasze.

    Posypałam je bryndzą i na część położyłam po półplasterku oscypka.
    Pomidory lekko oprószyłam ziołami prowansalskimi i pieprzem.

  2. Zapiekałam je 20 minut.

    Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (27)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń