Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowity dodatek do obiadu.
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99195
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 1033
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5124
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13838
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99195
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 1033
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5124
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13838
Składniki
Obrane pomidory pokroiłam na centymetrowe plastry. Ułożyłam je na wysmarowanym papierze do pieczenia na blasze. Posypałam je bryndzą i na część położyłam po półplasterku oscypka. Pomidory lekko oprószyłam ziołami prowansalskimi i pieprzem.
Zapiekałam je 20 minut. Smacznego :)