Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7567
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2600
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7567
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2600
Składniki
1. do mąki dodać masło, posiekać, do garnuszka wlać śmietanę, dodać drożdże i cukier, lekko podgrzać, dodać do mąki, wbić jajko, dodać szczyptę soli, szybko zagnieść ciasto, odstawić na chwilę, 2. ciasto rozwałkować na kształt prostokąta, posmarować sosem, rozłożyć plastry szynki, posypać posiekanymi orzechami i serem, zwiną w roladę, pokroić na 2 cm plastry, 3. wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 st, piec ok 20 min, smacznego