Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bezglutenowa sałatka z jajkiem. Bardzo pożywna i super łatwa do przyrządzenia.
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 130
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1203
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 70
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 130
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1203
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 70
Składniki
Ryż należy ugotować i ostudzić. Jajka gotujemy na twardo. Ogórka obieramy i kroimy w drobną kostkę, tak samo robimy z jajkami. Dodajemy wystudzony ryż, dodajemy łyżkę majonezu doprawiamy solą i pieprzem. Kroimy drobno koperek dodajemy do pozostałych składników i wszystko dokładnie mieszamy.
Zapraszam do zobaczenia filmu, w którym pokazuję jak krok po kroku przygotować taką sałatkę. Życzę smacznego!