Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, chrupiąca surówka z pysznym sosem. Warto zrobić coś dla zdrowia :)
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17606
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1750
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15220
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4602
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8972
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17606
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1750
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15220
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4602
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8972
Składniki
Fenkuł opłukać i pokroić w cieniutkie plasterki i od razu przełożyć do lodowatej wody. Rzodkiewki pokroić w plasterki, dołożyć do fenkułu. Dzięki temu fenkuł i rzodkiewka będą bardziej chrupkie. Pomarańcze obrać i pokroić w plasterki, sok powstały przy krojeniu zlać do słoiczka. Winogrona przepołowić. Sos. Wymieszać olej z miodem,sokiem cytrynowym i pomarańczowym z szczyptą soki i pieprzu. Wszystko przełożyć na talerz, polać sosem, posypać orzechami, sezamem i czerwonym pieprzem.