Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, chrupiąca surówka z pysznym sosem. Warto zrobić coś dla zdrowia :)
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 43
Świetnie prezentuje się na świątecznym stole.
Odsłon: 322
Ziemniaki księżnej to puree ziemniaczane z dodatkiem jajek i masła, które po...
Odsłon: 80
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 43
Świetnie prezentuje się na świątecznym stole.
Odsłon: 322
Ziemniaki księżnej to puree ziemniaczane z dodatkiem jajek i masła, które po...
Odsłon: 80
Składniki
Fenkuł opłukać i pokroić w cieniutkie plasterki i od razu przełożyć do lodowatej wody. Rzodkiewki pokroić w plasterki, dołożyć do fenkułu. Dzięki temu fenkuł i rzodkiewka będą bardziej chrupkie. Pomarańcze obrać i pokroić w plasterki, sok powstały przy krojeniu zlać do słoiczka. Winogrona przepołowić. Sos. Wymieszać olej z miodem,sokiem cytrynowym i pomarańczowym z szczyptą soki i pieprzu. Wszystko przełożyć na talerz, polać sosem, posypać orzechami, sezamem i czerwonym pieprzem.