Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, chrupiąca surówka z pysznym sosem. Warto zrobić coś dla zdrowia :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 791
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 791
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Fenkuł opłukać i pokroić w cieniutkie plasterki i od razu przełożyć do lodowatej wody. Rzodkiewki pokroić w plasterki, dołożyć do fenkułu. Dzięki temu fenkuł i rzodkiewka będą bardziej chrupkie. Pomarańcze obrać i pokroić w plasterki, sok powstały przy krojeniu zlać do słoiczka. Winogrona przepołowić. Sos. Wymieszać olej z miodem,sokiem cytrynowym i pomarańczowym z szczyptą soki i pieprzu. Wszystko przełożyć na talerz, polać sosem, posypać orzechami, sezamem i czerwonym pieprzem.