Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, chrupiąca surówka z pysznym sosem. Warto zrobić coś dla zdrowia :)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13904
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1598
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15568
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6337
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13904
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1598
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15568
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6337
Składniki
Fenkuł opłukać i pokroić w cieniutkie plasterki i od razu przełożyć do lodowatej wody. Rzodkiewki pokroić w plasterki, dołożyć do fenkułu. Dzięki temu fenkuł i rzodkiewka będą bardziej chrupkie. Pomarańcze obrać i pokroić w plasterki, sok powstały przy krojeniu zlać do słoiczka. Winogrona przepołowić. Sos. Wymieszać olej z miodem,sokiem cytrynowym i pomarańczowym z szczyptą soki i pieprzu. Wszystko przełożyć na talerz, polać sosem, posypać orzechami, sezamem i czerwonym pieprzem.