Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałata masłowa to moja ulubiona o tej porze roku. Świeża, prosto z ogródka z delikatnymi młodymi liśćmi jest najlepsza. Do tego ogórek sałatkowy i zielone bąki cebuli, połączone z delikatnym musztardowym sosem to poezja smaku. Nie ma lepszego dodatku do obiadu.
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 106
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 181
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 143
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 107
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 1418
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 106
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 181
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 143
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 107
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 1418
Składniki
Liście sałaty dokładnie wypłukać, większe podrzeć na kawałki, wrzucić do głębokiej miski. Obrany ogórek pokroić w plasterki, ułożyć na sałacie, posypać bąkami cebuli. Przygotować sos: Do miseczki wlać olej, dodawać kroplami sok z cytryny i dokładnie mieszać do zgęstnienia. Następnie dodać cukru, soli, wymieszać do rozpuszczenia i dodać musztardy. Wymieszać na gładki sos. Polać sałatkę i delikatnie wymieszać.