Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienita sałatka z zielonych warzyw
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1658
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 979
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1658
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 979
Składniki
Brokuł kroimy na drobne różyczki. Wrzucamy do gorącej wody i gotujemy około 5 minut.
Ogórka obieramy i kroimy w kostkę. Awokado obieramy, usuwamy pestkę. Miąższ kroimy w kostkę. Ugotowane na twardo jajka również kroimy w kostkę.
Oliwki dzielimy na ćwiartki. Ser feta, jeśli nie był krojony, również kroimy w kostkę. Szczypiorek drobno siekamy.
Wszystkie składniki mieszamy, doprawiając solą i pieprzem (najlepiej białym). Na koniec dodajemy majonez i dokładnie mieszamy.