Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienita sałatka z zielonych warzyw
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13264
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2595
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3743
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4754
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13264
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2595
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3743
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4754
Składniki
Brokuł kroimy na drobne różyczki. Wrzucamy do gorącej wody i gotujemy około 5 minut.
Ogórka obieramy i kroimy w kostkę. Awokado obieramy, usuwamy pestkę. Miąższ kroimy w kostkę. Ugotowane na twardo jajka również kroimy w kostkę.
Oliwki dzielimy na ćwiartki. Ser feta, jeśli nie był krojony, również kroimy w kostkę. Szczypiorek drobno siekamy.
Wszystkie składniki mieszamy, doprawiając solą i pieprzem (najlepiej białym). Na koniec dodajemy majonez i dokładnie mieszamy.