Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienita sałatka z zielonych warzyw
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12314
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 821
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12314
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 821
Składniki
Brokuł kroimy na drobne różyczki. Wrzucamy do gorącej wody i gotujemy około 5 minut.
Ogórka obieramy i kroimy w kostkę. Awokado obieramy, usuwamy pestkę. Miąższ kroimy w kostkę. Ugotowane na twardo jajka również kroimy w kostkę.
Oliwki dzielimy na ćwiartki. Ser feta, jeśli nie był krojony, również kroimy w kostkę. Szczypiorek drobno siekamy.
Wszystkie składniki mieszamy, doprawiając solą i pieprzem (najlepiej białym). Na koniec dodajemy majonez i dokładnie mieszamy.