Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli chodzi o zieleninę, a dokładniej pisząc o mixy sałat, to prym wiedzie mieszanka z radicchio. Czerwona cykoria idealnie komponuje się z pozostałymi składnikami, a jej goryczkowy smak łagodzi dressing na bazie miodu. To jedna z moich ulubionych sałatek, przygotowywanych na szybko. Polecam Arek Gie
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 876
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 58
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2122
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4135
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 876
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 58
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2122
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4135
Składniki
Na talerzu układamy połowę mixu sałat, 100 g pokrojonej na 1-2 cm kawałki fasolki szparagowej, 5 przekrojonych na pół pomidorków koktajlowych, 1/2 pokrojone na plasterki awokado, 125 g pokrojonego łososia. Oliwę mieszamy z octem, musztardą, miodem i koperkiem, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Przygotowanym dressingiem polewamy sałatkę , tuż przed podaniem.