Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli chodzi o zieleninę, a dokładniej pisząc o mixy sałat, to prym wiedzie mieszanka z radicchio. Czerwona cykoria idealnie komponuje się z pozostałymi składnikami, a jej goryczkowy smak łagodzi dressing na bazie miodu. To jedna z moich ulubionych sałatek, przygotowywanych na szybko. Polecam Arek Gie
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 907
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4543
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1162
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 522
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 907
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4543
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1162
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 522
Składniki
Na talerzu układamy połowę mixu sałat, 100 g pokrojonej na 1-2 cm kawałki fasolki szparagowej, 5 przekrojonych na pół pomidorków koktajlowych, 1/2 pokrojone na plasterki awokado, 125 g pokrojonego łososia. Oliwę mieszamy z octem, musztardą, miodem i koperkiem, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Przygotowanym dressingiem polewamy sałatkę , tuż przed podaniem.