Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli chodzi o zieleninę, a dokładniej pisząc o mixy sałat, to prym wiedzie mieszanka z radicchio. Czerwona cykoria idealnie komponuje się z pozostałymi składnikami, a jej goryczkowy smak łagodzi dressing na bazie miodu. To jedna z moich ulubionych sałatek, przygotowywanych na szybko. Polecam Arek Gie
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną konserwę w słoikach ala mortadela...
Odsłon: 6020
Cześć :-) Dzisiaj podrzucam pyszne krążki paprykowe z mięsem mielonym, jeżeli...
Odsłon: 3391
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17787
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 91
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 3073
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną konserwę w słoikach ala mortadela...
Odsłon: 6020
Cześć :-) Dzisiaj podrzucam pyszne krążki paprykowe z mięsem mielonym, jeżeli...
Odsłon: 3391
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17787
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 91
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 3073
Składniki
Na talerzu układamy połowę mixu sałat, 100 g pokrojonej na 1-2 cm kawałki fasolki szparagowej, 5 przekrojonych na pół pomidorków koktajlowych, 1/2 pokrojone na plasterki awokado, 125 g pokrojonego łososia. Oliwę mieszamy z octem, musztardą, miodem i koperkiem, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Przygotowanym dressingiem polewamy sałatkę , tuż przed podaniem.