Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pożywna, smaczna , idealna na drugie śniadanie lub do pracy szczególnie dla tych którzy preferują bezmięsny piątek.
Deska do krojenia , nóż, salaterka
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 225
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4510
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12219
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6929
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5659
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 225
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4510
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12219
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6929
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5659
Składniki
Brokuł umyć , rozebrać na różyczki, ugotować , umieścić w salaterce.
Tortellini ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu, dodać do brokuła.
Połowę sera osączyć z zalewy, dodać.
Pomidory przekroić na połowę. Sałatę umyć porwać na części. Żurawinę przepłukać, dodać.
Sałatkę doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Oliwę z oliwek wymieszać z przyprawą do sałatek. Słonecznik podprażyć na patelni, wystudzić , posypać sałatkę. Każdą porcję przed podaniem polać oliwą z oliwek wymieszaną z przyprawą.