Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapki z PRL obsypane jadalnymi kwiatami. Podstawa to dobry chleb, warzywa, wędlina, ryba i dodatki. Dzieci zawsze chętnie ja zjedzą.
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 182
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 155
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 182
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 155
Składniki
Chleb kroimy w plastry, smarujemy serkiem kozim. Nakładamy, plasterki łososia lub szynki. Układany plasterki warzyw i posypujemy szczypiorkiem, natką i kwiatami. Możemy też zrobić kanapkę tylko z serkiem, figą, posypaną matką, kwiatami i polaną miodem.