Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Omlet owsiany na słodko. Szybkie, proste i pożywne danie dla każdego .
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 249
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 103
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4560
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 176
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 118
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 249
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 103
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4560
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 176
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 118
Składniki
Jajka wbijamy do garnuszka, dodajemy płatki owsiane, wiórka kokosowe oraz miód . Wszystko razem miksujemy (albo za pomocą miksera albo blendera).
Olej kokosowy roztopić na niewielkiej patelni, nie rozgrzewać zbyt mocno.
Wylać zawartość miski ze składnikami na patelnię i smażyć na małym ogniu dużego palnika przez około 7 minut nie ruszając omleta.
Bardzo ostrożnie odwrócić omlet na drugą stronę. Smażyć jeszcze około 3 minut.
Gotowy omlet przełożyć na talerz, wyłożyć pokrojonego banana oraz posypać wiórka kokosowe.