Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wymyślone dzisiaj, spontanicznie, z tego co było w lodówce;)
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6592
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2108
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6592
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2108
 
         
         
                Składniki
Bułkę kroimy w plastry, skibeczki, tak aby uzyskać 4 sztuki. Na każdą bułkę kładziemy plaster sera. Na patelni (najlepiej takiej do jajek - z dołeczkami na jajka sadzone) smażymy 4 jajka. Na osobnej małej patelni w tym samym czasie smażymy parówkę pokrojoną w paseczki.
Gdy jajka są już usmażone, kładziemy na kanapkę po 1 sadzonym jajku, na to plaster pomidora, na to paseczki kiełbasy. Posypujemy cebulką pokrojoną w kostkę. Doprawiamy solą i pieprzem wg uznania.