Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wymyślone dzisiaj, spontanicznie, z tego co było w lodówce;)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 139
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 204
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1284
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 511
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 139
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 204
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1284
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 511
Składniki
Bułkę kroimy w plastry, skibeczki, tak aby uzyskać 4 sztuki. Na każdą bułkę kładziemy plaster sera. Na patelni (najlepiej takiej do jajek - z dołeczkami na jajka sadzone) smażymy 4 jajka. Na osobnej małej patelni w tym samym czasie smażymy parówkę pokrojoną w paseczki.
Gdy jajka są już usmażone, kładziemy na kanapkę po 1 sadzonym jajku, na to plaster pomidora, na to paseczki kiełbasy. Posypujemy cebulką pokrojoną w kostkę. Doprawiamy solą i pieprzem wg uznania.