Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy też czasem macie ochotę na coś zupełnie niezdrowego? Na pewno. I co wtedy? A na przykład wypasione tosty. Na kolację lub śniadanie. Jak kto woli, bo te tosty są pyszne i pasują na każdą okazję :)
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 37256
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 380
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 136
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 362
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9215
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 37256
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 380
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 136
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 362
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9215
Składniki
Na jednej kromce kładę plasterek sera. Na serze układam na przemian plasterki ogórka i pomidora. Przykrywam listkami szpinaku. Drugą kromkę bardzo cienko smaruję majonezem i posypuję przyprawami. Chodzi o to aby przyprawy przykleiły się do kromki. Tą kromkę przykrywam pierwszą kromkę tak aby posmarowana część była w środku. Tak przygotowuję potrzebną ilość tostów. Każdy z tostów smaruję na wierzchu cienko majonezem. Na patelni rozgrzewam odrobiną masła i układam tosty posmarowaną częścią do dołu. Smażę aż zrobią się rumiane. Potem smaruję ponownie majonezem górną, nie usmażoną jeszcze część tostów, odwracam na drugą stronę i znów smażę do zrumienienia.