Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy też czasem macie ochotę na coś zupełnie niezdrowego? Na pewno. I co wtedy? A na przykład wypasione tosty. Na kolację lub śniadanie. Jak kto woli, bo te tosty są pyszne i pasują na każdą okazję :)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3835
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 632
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3832
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 399
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 758
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3835
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 632
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3832
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 399
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 758
Składniki
Na jednej kromce kładę plasterek sera. Na serze układam na przemian plasterki ogórka i pomidora. Przykrywam listkami szpinaku. Drugą kromkę bardzo cienko smaruję majonezem i posypuję przyprawami. Chodzi o to aby przyprawy przykleiły się do kromki. Tą kromkę przykrywam pierwszą kromkę tak aby posmarowana część była w środku. Tak przygotowuję potrzebną ilość tostów. Każdy z tostów smaruję na wierzchu cienko majonezem. Na patelni rozgrzewam odrobiną masła i układam tosty posmarowaną częścią do dołu. Smażę aż zrobią się rumiane. Potem smaruję ponownie majonezem górną, nie usmażoną jeszcze część tostów, odwracam na drugą stronę i znów smażę do zrumienienia.