Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babka kartoflana podsmażana na patelni podana z z surówką z selera naciowego, rzodkiewki, ogórka, szczypioru i kapusty pekińskiej, doprawiona pieprzem, solą i olejem z pestek winogron. Pycha :)
Krokiety z pieczarkami są dobre zarówno na codzienny jak i świąteczny obiad....
Odsłon: 1916
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 594
Krokiety z pieczarkami są dobre zarówno na codzienny jak i świąteczny obiad....
Odsłon: 1916
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 594
Składniki
Upieczoną i ostudzoną babkę kroimy w grubsze plastry, takie około 3 centymetrów. Na patelni rozgrzewamy olej i na rozgrzaną patelnię z olejem układamy plastry babki i smażymy na rumiany kolor z obu stron. Usmażone plastry babki podajemy z surówką z selera naciowego. Przepis na wykonanie babki kartoflanej jest tu >>>https://smakimariolki.blogspot.com/2023/08/babka-ziemniaczana-z-kiebasa-boczkiem-i.html Przepis na surówkę z selera naciowego jest tu >>>https://smakimariolki.blogspot.com/2023/04/surowka-z-selera-naciowego-ogorka.html Smacznego !!!