Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babka kartoflana podsmażana na patelni podana z z surówką z selera naciowego, rzodkiewki, ogórka, szczypioru i kapusty pekińskiej, doprawiona pieprzem, solą i olejem z pestek winogron. Pycha :)
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 139
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1841
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14543
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19603
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 139
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1841
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14543
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19603
Składniki
Upieczoną i ostudzoną babkę kroimy w grubsze plastry, takie około 3 centymetrów. Na patelni rozgrzewamy olej i na rozgrzaną patelnię z olejem układamy plastry babki i smażymy na rumiany kolor z obu stron. Usmażone plastry babki podajemy z surówką z selera naciowego. Przepis na wykonanie babki kartoflanej jest tu >>>https://smakimariolki.blogspot.com/2023/08/babka-ziemniaczana-z-kiebasa-boczkiem-i.html Przepis na surówkę z selera naciowego jest tu >>>https://smakimariolki.blogspot.com/2023/04/surowka-z-selera-naciowego-ogorka.html Smacznego !!!