Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babka kartoflana podsmażana na patelni podana z z surówką z selera naciowego, rzodkiewki, ogórka, szczypioru i kapusty pekińskiej, doprawiona pieprzem, solą i olejem z pestek winogron. Pycha :)
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4597
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 8687
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3066
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 670
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4597
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 8687
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3066
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 670
Składniki
Upieczoną i ostudzoną babkę kroimy w grubsze plastry, takie około 3 centymetrów. Na patelni rozgrzewamy olej i na rozgrzaną patelnię z olejem układamy plastry babki i smażymy na rumiany kolor z obu stron. Usmażone plastry babki podajemy z surówką z selera naciowego. Przepis na wykonanie babki kartoflanej jest tu >>>https://smakimariolki.blogspot.com/2023/08/babka-ziemniaczana-z-kiebasa-boczkiem-i.html Przepis na surówkę z selera naciowego jest tu >>>https://smakimariolki.blogspot.com/2023/04/surowka-z-selera-naciowego-ogorka.html Smacznego !!!