Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babka kartoflana podsmażana na patelni podana z z surówką z selera naciowego, rzodkiewki, ogórka, szczypioru i kapusty pekińskiej, doprawiona pieprzem, solą i olejem z pestek winogron. Pycha :)
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 683
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 28
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 201
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 57
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 236
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 385
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 683
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 28
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 201
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 57
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 236
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 385
Składniki
Upieczoną i ostudzoną babkę kroimy w grubsze plastry, takie około 3 centymetrów. Na patelni rozgrzewamy olej i na rozgrzaną patelnię z olejem układamy plastry babki i smażymy na rumiany kolor z obu stron. Usmażone plastry babki podajemy z surówką z selera naciowego. Przepis na wykonanie babki kartoflanej jest tu >>>https://smakimariolki.blogspot.com/2023/08/babka-ziemniaczana-z-kiebasa-boczkiem-i.html Przepis na surówkę z selera naciowego jest tu >>>https://smakimariolki.blogspot.com/2023/04/surowka-z-selera-naciowego-ogorka.html Smacznego !!!